ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Κοινοποίηση

prosklitiria_prigipas_tetragono_

Το νέο προϊόν

0,80 €

-0,20 €

1,00 €

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα πρίγκιπας Χαρτί εκτύπωσης: λευκό κρυσταλλιζέ με δέσιμο γαλάζιας ή τιρκουάζ κορδέλας Διάσταση προσκλητηρίου 14,5εκ. Χ 15εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα πρίγκιπας Χαρτί εκτύπωσης: λευκό κρυσταλλιζέ με δέσιμο γαλάζιας ή τιρκουάζ κορδέλας Διάσταση προσκλητηρίου 14,5εκ. Χ 15εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία. Σε αυτό το προσκλητήριο θα μπορούσαμε αντί για την κορόνα να τυπώσουμε οποιοδήποτε άλλο θέμα θα σας άρεσε, χωρίς να μετατραπεί η τιμή του. Ζητήστε μας δείγμα. Στα προσκλητήρια βάπτισης έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε χρώματα και σχέδια κατόπιν συνεννοήσεις ( π.χ. το συγκεκριμένο προσκλητήριο θα μπορούσε να γίνει και σε γαλάζιες αποχρώσεις ή ότι άλλο επιθυμείτε ).

Η μεταφορά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά, στη Κύπρο και το εξωτερικό σε χώρες της Ευρώπης γίνετε με κόστος αποστολής 7€. Για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσης και παραγωγής των προσκλητηρίων γίνεται αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online. Η παράδοση των προσκλητηρίων γίνεται εντός 7-10 ημερών.