ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΛΥΦΙΤΣΟΥΡΙΑ

Κοινοποίηση

prosklitiria_vaptisis_Gluka_154

Το νέο προϊόν

1,20 €

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα γλυφιτσούρια & γλυκά Χαρτί εκτύπωσης: Ροζ ( Κρισταλιζέ ) πολύ καλής ποιότητας Διάσταση προσκλητηρίου 25εκ. Χ 10.5εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα γλυφιτσούρια & γλυκά Χαρτί εκτύπωσης: Ροζ ( Κρισταλιζέ ) πολύ καλής ποιότητας Διάσταση προσκλητηρίου 25εκ. Χ 10.5εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία. Στα προσκλητήρια βάπτισης έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε χρώματα και σχέδια κατόπιν συνεννοήσεις ( π.χ. το συγκεκριμένο προσκλητήριο θα μπορούσε να γίνει και σε γαλάζιες αποχρώσεις ή ότι άλλο επιθυμείτε ). 

Η μεταφορά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά γίνεται με κόστος 7€, στην Κύπρο και το εξωτερικό το κόστος υπολογίζετε ανάλογα με την παραγγελία. Για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσης και παραγωγής των προσκλητηρίων γίνεται αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online. Η παράδοση των προσκλητηρίων γίνεται εντός 7-10 ημερών.