ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

Κοινοποίηση

prosklitiria_vaptisis_mpalarina_

Το νέο προϊόν

0,90 €

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα Χαρτί εκτύπωσης: Λευκό κρισταλιζέ με ροζ φάκελο Διάσταση προσκλητηρίου 26εκ. Χ 10εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο χωρίς την κορδέλα που υπάρχει στη φωτογραφία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα Χαρτί εκτύπωσης: Λευκό κρισταλιζέ με ροζ φάκελο Διάσταση προσκλητηρίου 26εκ. Χ 10εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο χωρίς την κορδέλα που υπάρχει στη φωτογραφία. Στα προσκλητήρια βάπτισης έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε χρώματα και σχέδια κατόπιν συνεννοήσεις ( π.χ. το συγκεκριμένο προσκλητήριο θα μπορούσε να γίνει και σε γαλάζιες αποχρώσεις ή ότι άλλο επιθυμείτε ).

Η μεταφορά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά γίνεται με κόστος 7€, στην Κύπρο και το εξωτερικό το κόστος υπολογίζετε ανάλογα με την παραγγελία. Για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσης και παραγωγής των προσκλητηρίων γίνεται αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online. Η παράδοση των προσκλητηρίων γίνεται εντός 7-10 ημερών.