Όλες οι παραγγελίες άνω το 50€  ΔΕΝ επιβαρύνονται καθόλου με έξοδα μεταφοράς για ΟΛΗ την Ελλάδα, όταν γίνονται με αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online.

Θα παρακαλούσαμε να δώσετε την παραγγελιά σας δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα παράδοσης που επιθυμητέ για να μπορέσουμε να έχουμε έγκαιρα έτοιμη την  παραγγελία σας.

Λογαριασμοί καταθέσεων: 

ALPHA BANK: GR3001407160716002101079617
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7401102210000022162827251

Δικαιούχος: ΜΑΤΖΙΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Για την Ελλάδα: 

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά γίνετε  με κόστος αποστολής 7€  για όλες τις παραγγελίες που γίνονται με αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online.

 - Για αντικαταβολές: 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παραγγελία σας να εκτελεστεί με αντικαταβολή courier και παράδοση στο χώρο που θα μας υποδείξετε, επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς 7 € και επιπλέον 4€ για την αντικαταβολή και πάνω από 2κιλά βάρους ή ογκομετρικού βάρους υπάρχει επιπλέον κόστος 2€/κιλό.

Σε περίπτωση που το δέμα σας ζυγίζει πάνω από 2κιλά έως 20κιλά βάρους ή ογκομετρικού βάρους, μπορείτε να παραλάβετε εσείς οι ίδιοι το δέμα με αντικαταβολή από τα γραφεία της courier Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας, με επιπλέον επιβάρυνση 4€ για την αντικαταβολή εκτός των 7€ ( Μόνο χερσαίους προορισμούς ).

 - Μόνο για τα προσκλητήρια:

για να ξεκινήσει η παραγωγή των προσκλητηρίων ακόμη και σε περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να γίνει κατάθεση του 50% τις παραγγελίας σε τράπεζα και να αποσταλεί ηλεκτρονικά ή μέσο fax στο 2310 720.784 το αποδεικτικό.

Για την Κύπρο και το εξωτερικό το κόστος μεταφοράς προκύπτει από το βάρος ή το ογκομετρικό βάρος της εκάστοτε παραγγελίας. Πιο αναλυτικά δείτε παρακάτω.

 

Για την Κύπρο: 

Οι αποστολές γίνονται με εταιρία courier Sky Net και οι παραδώσει γίνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους έως 2κιλών, το κόστος μεταφοράς είναι 19€

Για  κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5€.

Αυτές είναι οι τελικές χρεώσεις και δεν υπάρχει επιπλέον επίναυλος καυσίμων.

 

Για Γερμανία, Γαλλία & Βέλγιο: 

Οι αποστολές γίνονται με εταιρία courier Sky Net και οι παραδώσει γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους έως 1κιλό, το κόστος μεταφοράς είναι 21€

Για  κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€.

 

Για Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουαλία, Σκωτία, Μονακό & Πορτογαλία 

οι αποστολές γίνονται με εταιρία courier Sky Net και οι παραδώσει γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους έως 1κιλό, το κόστος μεταφοράς είναι 22€

Για  κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6.5€.

 

Για Αυστρία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. 

Οι αποστολές γίνονται με εταιρία courier Sky Net και οι παραδώσει γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες βάρους ή ογκομετρικού βάρους έως 1κιλό, το κόστος μεταφοράς είναι 22€

Για  κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6.5€.

 

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη εκτός από της εκάστοτε προσφορές στα μεταφορικά που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα go-prosklitiria.gr. Tα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

Η εταιρία AMG δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά.
Επίσης δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστερήσεις μιας παραγγελίας, που οφείλεται σε καταστάσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της, όπως για παραδείγματα απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. 

Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρία AMG δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Η επιχείρηση μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:


Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Σας δίνετε η δυνατότητα να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό που δημιουργήσατε στον ιστότοπο μας, κατά την διαγραφή λογαριασμού διαγράφονται οριστικά όλες οι πληροφορίες και δεδομένα που συλλέχθηκαν από την επιχείρηση μας. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.


Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.


Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα μας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.


Κρυπτογράφηση
Το σύστημα μας αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα μας σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση.
Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα μας κρυπτογραφείται. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα
Το σύστημα μας αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της μας σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.


Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην επιχείρηση μας είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:


Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.


Η επιχείρηση μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.


Στην περίπτωση που η η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.


Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).


Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες μαζί μας επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.


Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας στο μενού επικοινωνίας


Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Ο ιστότοπος λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τη νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ασφάλεια δεδομένων και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Υπεύθυνη επιχείρησης

Ρία Ματζίρη

  • Εγγραφή

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού