.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΡΑΧΝΗ ΚΩΔ: 136Β

1,80 €
με ΦΠΑ

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα ναυτικό Χαρτί εκτύπωσης: λευκό κρυσταλλιζέ & φάκελο από λευκή αράχνη, ο οποίος δένει με σατέν ναυτική κορδέλα. Διάσταση προσκλητηρίου 20εκ. Χ 20εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία.

Ποσότητα

Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα ναυτικό Χαρτί εκτύπωσης: λευκό κρυσταλλιζέ & φάκελο από λευκή αράχνη, ο οποίος δένει με σατέν ναυτική κορδέλα. Διάσταση προσκλητηρίου 20εκ. Χ 20εκ. Προσοχή το προσκλητήριο το παραλαμβάνετε έτοιμο δεμένο μαζί με τις κορδέλες όπως είναι στη φωτογραφία. Στα προσκλητήρια βάπτισης έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε χρώματα και σχέδια κατόπιν συνεννοήσεις ( π.χ. το συγκεκριμένο προσκλητήριο θα μπορούσε να γίνει και σε γαλάζιες αποχρώσεις ή ότι άλλο επιθυμείτε ).

Η μεταφορά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά γίνεται με κόστος 7€, στην Κύπρο και το εξωτερικό το κόστος υπολογίζετε ανάλογα με την παραγγελία. Για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσης και παραγωγής των προσκλητηρίων γίνεται αποπληρωμή της παραγγελιάς μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας Online. Η παράδοση των προσκλητηρίων γίνεται εντός 7-10 ημερών.

prosklitiria_baptisis_nautiko_ar

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  Τηλεφωνικές παραγγελίες

2310720784, 6939649709

  Άμεση Παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

  Ειδικές παραγγελίες

Σχεδιασμένα πακέτα στις ανάγκες σας

  • Εγγραφή

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού